Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop kalkstuc en tadelakt UITGESTELD

09-05-2020 @ 09:00 - 17:00

€110 – €125

WORKSHOP UITGESTELD
Door de recente maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn helaas alle evenementen tot 1 juni uitgesteld tot een later te bepalen datum.

Interesse en wil je een mail krijgen met de nieuwe datum?
Laat het weten aan wouter@strobouw.nl

Heb je je aangemeld voor deze workshop?
Er zijn twee mogelijkheden:

Direct geld terug
Stuur een email aan administratie@strobouw.nl. Je krijgt z.s.m. het betaalde geld terug, het kan enige dagen duren voordat het verwerkt is binnen onze administratie. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

Aangemeld blijven voor nieuwe dag
Je blijft als deelnemer aangemeld voor de workshop en krijgt bericht van de nieuwe datum. Mocht je t.z.t. alsnog niet kunnen dan is annuleren mogelijk, maximaal 14 dagen voordat de workshop plaats vindt.

INFORMATIE OVER DE WORKSHOP
In deze 1-daagse introductie workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af.

De workshop is vooral gericht op mensen die het kalkstukken en tadelakt willen leren – of om het zelf in de praktijk te brengen of om te weten hoe het is om met deze fijne materialen aan het werk te zijn en natuurlijk om inspiratie op te doen.

De dag start met een kennismaking en uitleg over het verloop van de dag, hierna gaan we verder met een blok theorie waarna we het geleerde volop in de praktijk kunnen brengen. We gaan in op de geschiedenis, eigenschappen en voordelen. Er is ruime aandacht voor de basistechnieken van het stukken met kalk en voor het gereedschap en de materialen.

We gaan stukken op verschillende ondergronden en gaan zelf een kalk mengsel maken. We kijken naar de verschillende mogelijkheden in toepassingen, binnen en buiten. We leren randafwerking, plafondafwerking, hoekprofielen stellen, stucnet aanbrengen, opbrengen en afwerken.

De doelstelling van de workshop is dat iedere deelnemer inzicht krijgt in de verschillende mogelijkheden die er bestaan om te stukken met kalk en hier zelf een bewuste keuze in kan maken. Door zelf te ervaren hoe het is om kalk te werken krijgt men ook inzicht in de eigen wensen en mogelijkheden. Daarnaast zal iedereen zijn eigen persoonlijke ervaringen kunnen verbinden met de ervaringen van anderen. Op deze dag is er voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

Een vegetarische lunch en koffie, thee, water zijn inbegrepen in de prijs.

Aantal deelnemers: min. 8 / max. 12
Bekijk ook de algemene voorwaarden.

Vragen? Neem contact op met de docent.

Docenten

Piotr Bronicki
Audrey van den Heuvel
E. audrey@strobouw.nl
M. 06 2556 2001

Gegevens

Datum:
09-05-2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€110 – €125

Locatie

Odiliapeel
Rouwstraat 2, 5409 SE, Nederland

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.