Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Excursie + Meet & Greet

30-11-2019 @ 13:00 - 17:00

€12,50 – €48

Ontmoet leden, professionals en het bestuur van Strobouw Nederland, op zaterdag 30 november 2019 van 13.00 tot 17.00 uur hebben we een leuk programma voor je!

We zullen beginnen met een rondleiding door de drijvende woonwijk ‘Schoonschip‘ in Amsterdam Noord, dat dit jaar op plek 45 van de Duurzame 100 is vermeld. We gaan het water op en bezoeken het eerste en drijvende strobalen woonhuis! De initiatiefnemers van de wijk zullen ons meenemen en een verhaal vertellen over de totstandkoming van het project en er zal dieper ingegaan worden op de bijzondere bouwwijze. Tevens zal er een presentatie gegeven worden over een tweede boot die gemaakt is uit prefab-stro elementen.

Vervolgens zullen we een kijkje nemen bij de paardenmanege in het Westerpark. Het gebouw herbergt een clubruimte + woonhuis en is modern vormgegeven met een plat dak. De eigenaar zal vertellen over de totstandkoming van dit mooie strobalen gebouw.

We mogen de clubruimte toe-eigenen waarbij er ruimte is voor persoonlijke verhalen, projecten en kennis uitwisseling onder een genot van een hapje en een drankje.

Doe je mee? Kosten zijn  voor leden €12,50. Geen leden betalen de reguliere prijs a €25,-. Twijfel je om lid te worden? Voor slechts €48,- ben je gelijk voor 1 jaar lid bij de Vereniging Strobouw Nederland en mag je mee met ons op avontuur!

Meer info + Aanmelden Presentaties

Meer informatie over exacte tijden, route en parkeren krijg je in een bevestings-mail toegestuurd. Wil je iets laten zien of presenteren of heb je een vraag? Geef van te voren op waar je over wil vertellen aan  casper@strobouw.nl.

Gegevens

Datum:
30-11-2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€12,50 – €48

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Nederland

Organisator

Strobouw Nederland

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.