Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Excursie Almere Oosterwold

28-09-2019 @ 13:30 - 17:00

€10 – €20

De vereniging Strobouw Nederland nodigt u uit voor een stro excursie in Oosterwold bij Almere. Er worden drie strohuizen in aanbouw bezocht.

Voor het programma van deze excursie is gezocht naar objecten die verschillende mogelijkheden van het bouwen met stro laten zien: toepassing van stro in muur, vloer of dak, en inbouw van losse strobalen of prefab stropanelen.

Eén gebouw gaat dienst doen als bakkerij en is nog in aanbouw. Hier is een skelet neergezet en wordt het stro als strobalen zelf geplaatst.
Eén woning in aanbouw wordt uitgevoerd met prefab stropanelen, zowel in muur, vloer en dak. Er is nog overleg over bezoek aan een derde strowoning.

Wat kan u verwachten van deze excursie?
U maakt in informele sfeer kennis met de mogelijkheden van het bouwen met stro en u ervaart van dichtbij wat een dergelijk gebouw met stro met u doet. Dit keer zijn alle objecten nog in aanbouw en deze fase is meer te zien van de constructie en gebruikte materialen. Wellicht doet u inspiratie op voor uw eigen strohuis plannen. We bezoeken als één groep de objecten. De eigenaren, bouwers en of architecten vertellen over de opdracht, ontwerp, keuzes voor materialen, constructie en installaties en de opgedane ervaringen met stro.

Wilt u aan deze excursie deelnemen, meldt u dan snel aan. Er zijn maximaal 40 plaatsen voor deze excursie. Het programma en de reisinformatie worden vlak voor de excursie aan de deelnemers toegestuurd. Actuele informatie wordt bijgehouden op deze website en facebook.com/StrobouwNederland

Bekijk ook de algemene voorwaarden.

Contactpersoon

Bert Tigchelaar
bert@strobouw.nl

Gegevens

Datum:
28-09-2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€10 – €20

Locatie

Almere Oosterwold
Nederland

Organisator

Strobouw Nederland

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.