Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Algemene Leden Vergadering

18 september @ 13:00 - 17:00

Op zaterdag 18 september houden we in Utrecht, bij Anne, een Algemene Leden Vergadering van Strobouw Nederland.

“Anne” is een vergader en ontmoet ruimte in Utrecht, naast het jaarbeursplein. Het adres van Anne is Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht. De zaal is open vanaf ongeveer 12:15 uur. Graag je deelname doorgeven via wouter@strobouw.nl.

Zowel vanuit het bestuur als vanuit de leden wordt het zeer belangrijk geacht dat er weer een ALV gehouden wordt. Door de COVID situatie was het lastig om dit life te doen en een online vergadering had absoluut niet de voorkeur

OPROEP VOOR BESTUURSLEDEN:

We hebben al een enkele aanmelding ontvangen om het bestuur te versterken. En doordat er veel acties lopen op het gebied van bouwen met stro, zijn we nog steeds op zoek naar extra leden die mee willen helpen binnen het bestuur van de vereniging. Ook is het mogelijk om zonder een bestuursfunctie actief mee te werken binnen een bepaald onderwerp.

OPROEP OM PROJECTEN TE DELEN:

Als onderdeel van deze ALV lijkt het me verder interessant om leden die op een of andere manier betrokken zijn bij projecten met stro op te roepen om wat beeldmateriaal van 2019-2021 toe te sturen zodat ik daar een overzicht van kan maken om met elkaar te delen. Stuur dit maar naar wouter@strobouw.nl.

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

ANNE, Utrecht
Veemarktplein 41
3521 BD Utrecht, Nederland

Organisator

Strobouw Nederland