Strobouw achtergrond

stro excursie Oosterwold zaterdag 13 oktober

Strobouw Nederland nodigt u uit voor een stro excursie op zaterdagmiddag 13 oktober in Oosterwold, bij Almere. De voorlopige planning is om 13.00 te beginnen en te eindigen om ca. 16.30 uur.
Op
de planning staat een bezoek aan vier verschillende huizen, zowel af als in aanbouw. Al deze huizen hebben gemeen dat prefab stropanelen zijn gebruikt in de bouw. Het toepassen van prefab stropanelen, al of niet lastdragend, is aantrekkelijk omdat het de bouwtijd tot het wind-en waterdicht zijn van het huis aanzienlijk kan verkorten.

  

Wat kan u verwachten van deze excursie? U maakt informeel kennis met de mogelijkheden van het bouwen met stro en met name met stropanelen. Inspiratie voor uw eigen strohuis plannen. De eigenaren, bouwers of architecten vertellen over de keuzes voor materialen en constructies en hun ervaringen met stro.

Wilt u aan deze excursie deelnemen, meld u dan snel aan door vòòr 1 oktober een e-mail te sturen aan bert@strobouw.nl . Wilt u de volgende gegevens in het bericht vermelden: uw naam, het aantal leden/niet-leden en de term ‘excursie 13 oktober’. Uw aanmelding wordt per e-mail bevestigd en is voorzien van betalingsinformatie.
De kosten voor deelname aan deze excursie zijn 10 Euro p.p. voor leden van Strobouw Nederland en 20 Euro p.p. voor niet-leden.

Het reizen is met eigen vervoer, de te bezoeken huizen liggen dicht bij elkaar. Carpoolen naar Almere met andere deelnemers is soms mogelijk en wanneer gewenst kunt u uw vraag en of aanbod met uw contactgegevens meesturen bij de aanmelding. Wanneer er een mogelijke match is wordt u door mij per email geïnformeerd.

De actuele informatie van de excursie wordt in de rubriek Actueel op de website www.strobouw.nl bijgehouden.

Samen maken wij er een mooie en leerzame excursie van. Ik zie u graag op 13 oktober!


Alle nieuwsberichten weergeven