Strobouw achtergrond

Update ESBG

ESBG,
Een korte up-date.
Van 15-19 juni jl. was de ESBG in Venetië, Italië waar we met 11 man sterk uit Nederland vertegenwoordigd waren.
Er waren in totaal 275 bezoekers geweest. Van uit Nederland zijn er 4 presentaties geweest Door: Casper van der Veen, Michel Post en Marcel Zwart. Er was nog een architectuur competitie waarbij 2 stage plekken vergeven werden voor een half jaar 1 nationaal voor Italië en 1 internationaal voor Europa. Audrey van den Heuvel (secretaris ESBA)was van uit ESBA (Europian Strawbale Assosiation) vertegenwoordigd in de jury van deze competitie.
Op zaterdag avond hadden we een heuse party boot met DJ waar we mee rond voeren langs Venetië, dit was heel erg tof!
Op zondag waren de meetings van ESBA. Hierin is uitgelegd wat we gedaan hebben, wat we gaan doen en wat de doelen en visies zijn voor de komende tijd. Er zijn 3 bestuursleden vertrokken, en nieuwe bestuursleden verkozen waaronder Wouter Klijn en Marcel Zwart uit Nederland. Audrey van den heuvel blijft secretaris. Mocht je meer over ESBA willen weten dan kan dat via: http://www.strawbuilding.eu/
Op donderdag en maandag waren excursies naar Strowoningen in Italië.
Het was een erg leuke bijeenkomst. We gaan als Nederland hier een vervolg op geven door het strobouw event 2018. Dit wordt gehouden 15,16 en 17 juni in Nistelrode, wil je hier meer over weten stuur een mail naar audrey@strobouw.nl.


Alle nieuwsberichten weergeven