Strobouw achtergrond

Stro Excursie Utrecht zaterdag 13 april

 

Update: Vol, vervolg aanmeldingen komen op de reserve lijst.


De vereniging Strobouw Nederland nodigt u uit voor een stro excursie in de provincie Utrecht.
Op zaterdagmiddag 13 april worden twee huizen bezocht, in Langbroek en Elst. De excursie duurt waarschijnlijk van 13.30 tot 17.00 uur.

Het eerste huis is gebouwd met niet lastdragende prefab elementen en wordt bewoond. Het tweede huis is gebouwd met I-liggers, losse strobalen en prefab stro cassettes in het dak en de vloer. Dit huis is nog in aanbouw.

Wat kunt u verwachten van deze excursie?
U maakt in informele sfeer kennis met de mogelijkheden van het bouwen met stro en u ervaart van dichtbij wat het bouwen met stro met u doet. Twee voorbeelden van hoe een huis van stro eruit kan zien en wellicht doet u inspiratie op voor uw eigen strohuis plannen. De eigenaren, bouwers en of architecten vertellen over de keuzes voor materialen, constructie, installaties en de opgedane ervaringen met stro.

Wilt u aan deze excursie deelnemen? Meldt u dan snel aan door vóór 6 april een e-mail te sturen aan bert@strobouw.nl. Wilt u a.u.b. de volgende gegevens in het bericht vermelden: uw naam, de term ‘excursie 13 april’, het aantal personen en lid of niet lid. Uw aanmelding wordt per e-mail bevestigd en wordt dan voorzien van betalingsinformatie. De kosten voor deelname aan deze excursie zijn € 20,- p.p. voor niet-leden en € 10,- p.p. voor leden. Er zijn maximaal 35 plaatsen voor deze excursie en zijn bestemd voor aanmeldingen die betaald zijn. Programma en reisinformatie worden vlak voor de excursie toegestuurd.

Actuele informatie wordt bijgehouden op deze website strobouw.nl en facebook.com/StrobouwNederland.


Alle nieuwsberichten weergeven