Strobouw achtergrond

Excursie Zuid Oost Nederland 10 juni

Beste mensen,

 

Strobouw Nederland organiseert op zaterdag 10 juni een stro excursie in de regio Zuid-Oost Nederland en ik nodig u van harte uit om mee te gaan.

Het is een hele dag (van ca. 10 uur tot 16.30 uur) en op het voorlopige programma staat een bezoek aan een theetuin in Well en een woning nog in aanbouw in Schijndel die met o.a. rondhout en gebruikte materialen wordt gebouwd. Daarnaast gaan we een niet-strowoning bezoeken waar zelfredzaamheid een manier van leven isgeworden. De volgorde van te bezoeken locaties, het precieze programma en de tijdsplanning worden nader vastgesteld.

 

De kosten voor deelname aan deze excursie zijn 20 Euro pp.  en 10 Euro pp. voor leden.

Wilt u aan deze excursie deelnemen, meld u dan snel aan door een e-mail te sturen vóór 6 juni aan bert@strobouw.nl. Wilt u de volgende gegevens in het bericht vermelden: uw achternaam, het aantal leden/niet-leden en de term ‘excursie 10 juni’. Uw aanmelding wordt per email bevestigd.

Deelname aan de excursie is compleet als vóór 8 juni ook betaald is. Op 8 juni wordt u alle details van deze dag toegestuurd op het emailadres van aanmelding.

 

Het reizen is met eigen vervoer en voor eigen risico. Carpoolen met andere deelnemers is soms mogelijk en wanneer gewenst kunt u uw vraag of aanbod met uw contactgegevens meesturen bij de aanmelding. Wanneer er een mogelijke match is wordt u geïnformeerd.

Op de website van Strobouw Nederland is de actuele informatie ook te lezen. Heeft u een vraag over deze excursie dan kunt u mij die per email sturen.

Samen maken we er een mooie en leerzame excursie van. Ik zie u graag op 10 juni!


Alle nieuwsberichten weergeven