Strobouw achtergrond

Bouwen met stro ook actief in Noord Nederland

Update november 2016:
Strobouw Nederland plant een Meet en Greet op zaterdagmiddag 26 november in Warns, Friesland. Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden en belangstellenden in het Noorden van het land. Het programma bestaat uit een bezichtiging van een strogebouw, kennismaken met elkaar en als mensen een praatje willen houden.
Wil je dit bijwonen dan graag een e-mail naar bert@strobouw.nl

 

Oorspronkelijk bericht:
Strobouw ook in Noord Nederland?

Activiteiten van Strobouw Nederland vinden vaak plaats in het zuiden van Nederland omdat daar een aantal leden wonen die erg actief zijn. Voor geïnteresseerden uit Noord Nederland is dat misschien te ver om daaraan deel te nemen.
Om het bouwen met stro in Noord Nederland meer bekend te maken wil de vereniging Strobouw Nederland, bij voldoende belangstelling, een bepaalde activiteit in Noord Nederland organiseren. Naast het netwerken kan de activiteit bijv. een lezing zijn, een presentatie, een bezoek aan een stro object of een combinatie hiervan.

We willen graag weten van mensen in het noorden die hierin geïnteresseerd zouden zijn. Wilt u naar bert@strobouw.nl  een reactie sturen met uw eigen interesse in het bouwen met stro en uw wensen en ideeën voor een dergelijke activiteit? Graag ook uw woonplaats vermelden.
Afhankelijk van het aantal reacties wordt u na verloop van tijd per e-mail verder geïnformeerd.

 


Alle nieuwsberichten weergeven